Új: Ingyenes konzultációk Žilinában és KassabanHajátültetés

– haszontalan többet fizetni!

Hajátültető specialisták vagyunk

MUDr. Ján Popovič

 

Hajátültetés, az átültetett oltások magas túlélési arányával.

MUDr. Ján Popovič Hajátültetés jelentős százalékú túlélő átültetett hajtüszővel. MUDr. Ján Popovič intézetében visszaadjuk ügyfeleink fokozatos hajvesztés miatt elvesztett önbizalmát. Munkánk során helyi érzéstelenítés mellett a legmodernebb, minimálisan invazív és fájdalommentes, semmilyen heget nem hagyó mikroszkopikus mikro FUE technikát alkalmazzuk. 

Az esztétikai orvoslás területén kizárólag hajátültetés szakterületére szakosodunk. E ténynek köszönhetően szolgáltatások széles portfolióját, kiemelkedő pontosságot és professzionális egészségügyi ellátást kínálunk mind a beavatkozás előtt és alatt, mind utána. Segítséget nyújtunk a kopaszodás, valamint a haj- és szemöldökritkulás ellen, továbbá a hegek eltakarásához, valamint a sikertelen mezoterápia eseteiben.

Számológép a graft kiszámításához

 

Készítettünk egy praktikus számológépet, amely végigvezeti Önt a szőlőültetvények kiszámításában, mielőtt azok átültetésre kerülnének. A számológép az átlagértékeken alapszik. A tökéletes eredmény elérése érdekében meghatározzuk a végleges számú hajoltást, amelyre az Ön elvárásainak, vastagságának, sűrűségének és a haj textúrájának megfelelően személyes konzultációt végez.

övezet Oltások száma
1 250
2 550
3 450
4 500
5 1000
6 650
7 350

Meggyőzzük Önt

 

Klinikánk különbözik másoktól. Konzultáljon a hajátültetés szakembereivel.

Újdonság! A haj trichológiai vizsgálata.

Növekedési tényezős őssejtes mezoterápia.

Hegesedés nélküli innovatív FUE 3 módszer.

Ingyenes első konzultáció.

Sűrű beültetés, 70-80 hajtüsző / 1cm2.

Közvetlen hajimplantáció
egyedülálló módszer a haj implantálására
nagy pontosság.

Hétvégi beavatkozások is.

Közvetlenül Pozsonyban talál minket.

Egy alkalommal akár 3000 hajtüsző átültetése.

Hajátültetés az egész fej kopaszra nyírásának szükségessége nélkül.

Platelet Rich Plasma (PRP) módszer.

Szállás a City Hotel Bratislava komplexumban.

A haj sűrűségének, szerkezetének, vastagságának, hosszának és számának részletes elemzése.

Az ügyfelekről közvetlenül a hajátültetés előtt készült fényképek.

Hajátültetés de novo

Módszer, amely segít kiszélesíteni a kopaszságot.

 Az egyes hajtüszők donor zónából (tarkó) történő átültetése minimális mértékben invazív mikro FUE technika segítségével a kopaszodással sújtott területekre (fejtető és a fej elülső része). A célzóna hajvonalának előzetes meghatározását követően az egésze fejen először le kell vágni a hajat (max. 1 mm-re). Ezt követi a kívánt mennyiségű hajszál kiemelése, majd átültetése a kijelölt célzónában.

Tájékoztató jellegű ár: nagy L csomag vagy szuper XL csomag

Szemöldök transzplantáció

Vedd vissza vastag szemöldökét

Az átültetés a szemöldök természetes formája és sűrűsége visszaállításának kivételes módja. Bár a nők gyakrabban veszik igénybe, férfiak és nők számára egyaránt rendelkezésre áll. Mikro FUE technika használatos, miközben a szükséges hajtüszők száma korlátozott. Miután a szemöldök tüszők általában egy szálat tartalmaznak, éppen ilyen tüszők átültetésére van szükség. Ezek a tarkón találhatók, és így onnan kerülnek kiemelésre.

Tájékoztató jellegű ár: 700 – 1000 €

Haj sűrűsödése

Ne aggódjon a vékonyodó haj miatt.

A hajdúsítási eljárás nők és férfiak esetében gyakorlatilag azonos. A hajtüszők előzetes hajvágás nélkül általában a meglévő hajtüszők közé kerülnek átültetésre. A donor zónában csak a feltétlenül elkerülhetetlen részen kerül levágásra a haj (a szükséges hajtüsző szám függvényében), ezt a részt azonban a nők hosszú haja eltakarja.

Tájékoztató jellegű ár: közepes M csomag vagy nagy L csomag

Hajátültetés a hegek lefedésére

A hegek biztonságos és szelíd lefedése.

A fej hajjal borított részén található hegek eltakarására alkalmas módszer. A hajtüszők a donor zónából a már említett mikro FUE technika segítségével kerülnek átültetésre a hegbe. Miután a heg eltakarásához korlátozott mennyiségű hajra van szükség, csak a donor zóna minimális területén kerül sor a haj levágására. A célzónában hajvágásra egyáltalán nem kerül sor.

Tájékoztató jellegű ár: kicsi S vagy közepes M csomag

Platelet Rich Plasma (PRP) módszer

A módszer javítja a hajtüszők életképességét, valamint javítja a szövet gyógyulását a beavatkozást követően.

Az ambuláns jellegű beavatkozás időigénye 20-30 perc. Első lépésben standard vérvételre kerül sor. A vérből kivonásra kerül a nagy mennyiségű vérlemezkét tartalmazó vérplazma. A vérlemezkékben gazdag vérplazma nagy mennyiségű elsősorban növekedési tényezőt és egyedülálló regenerációs hatást kifejtő fehérjét tartalmaz. Az így készített szérum a átültetett tüszőket tartalmazó területen kerül alkalmazásra. E lépés eredménye a szövetek jobb gyógyulása és az új haj növekedésének stimulálása. Egész Szlovákia területén az egyesen PRP módszert kínáló szakosodott munkahely vagyunk. A kapcsolat-felvételi űrlap segítségével kérjen konzultációt MUDr. Ján Popovičtól.

A beavatkozás bevezető ára 200 €

Szakállátültetés

Kap tökéletes szakállot, és légy divatos.

Tökéletes szakálla révén legyen ismét trendi Segítségnyújtás átültetéssel mindazoknak, akiknek nem megfelelő az arcszőrzete. A beavatkozás hasonlít a hajátültetésre. A hajtüszők ebben az esetben is FUE módszer segítségével kerülnek átültetésre a fej két különböző területe között. Miként a hagyományos hajátültetés esetében, szakállátültetésnél is fontos, hogy a szakálltüszők megfelelő szög alatt és sűrűségben kerüljenek átültetésre. A módszer nem alkalmas ritkás vagy semmilyen szakállal nem rendelkező férfiak esetében. A szakáll-átültetés az arc szakállkörnyéki részében hegekkel rendelkező férfiak számára is hasznos eljárás. A hegekből általában nem nő szakáll, és ezért jól láthatók. A hegbe beültetett szakáll sikeresen takarja el magát a heget. Az átültetett szakáll tartós, miután a tüszők olyan területekről kerülnek átültetésre, amelyek ellenállnak a hajhullást kiváltó fő okoknak.
Tájékoztató jellegű ár: Az átültetés ára az átültetett tüszők számának a függvénye. Azok esetében, akik kisebb felületeket kívánnak csak beültetni, a beavatkozás ára 1 000 € körül mozog. Nagyobb felületet érintő átültetés esetén a beavatkozás ára természetesen magasabb.

A haj trichológiai vizsgálata

A hajhullási probléma kialakulását nagyon sok tényező okozhatja. A megfelelő kezelés kiválasztása előtt javasolt az ún. trichológiai vizsgálat elvégzése, amely alapján a specialista megállapítja a probléma okát és az ideális kezelést.

Klinikánk szolgáltatásai teljes körű trichológiai vizsgálattal bővültek, amely végén Ön részletes anamnézist kap kézhez hajhullása kialakulásával és folyamatával kapcsolatosan.

A vizsgálat magában foglalja a digitális trichoszkópiát, melyre számítógéphez csatlakoztatott speciális kamera alkalmazásával kerül sor. A kamera 120 szoros nagyításig készít felvételeket, amelyek a probléma létrejöttének okáról tartalmaznak értékes információkat. Kivehetők ugyanis rajtuk olyan konkrét betegségek tipikus jelei, amelyek szabad szemmel nem észlelhetők. A felvételek ezután mentésre kerülnek a páciens további vizsgálatainak eredményeivel való összevetés céljából.

Az első konzultáción szerzett ismeretek és a digitális trichoszkópia eredményei alapján a trichológus javaslatot tesz az adott páciens legmegfelelőbb kezelésére, esetlegesen más szakorvos, specialista vagy háziorvos bevonásával további kiegészítő vizsgálatok elvégzését tanácsolja.

Tájékoztató jellegű ár: 70 €

Árlista

A kezdeti konzultáció mindig nem kötelező és ingyenes.

S

Kis csomag

 • max. 1 200 tüszővel
 • Szemöldök átültetés
 • Hajátültetés hegekbe

2 450 €

1 200 €

M

Közepes csomag

 • max. 1 800 tüszővel
 • Haj sűrűsödése
 • Hajátültetés hegekbe

3 450 €

1 250 – 1 800 €

L

Nagy csomag

 • max. 2 200 tüszővel
 • Hajátültetés de novo
 • Haj sűrűsödése

4 950 €

1 850 – 2 300 €

XL

Szuper csomag

 • max. 3 200 tüszővel
 • Hajátültetés de novo

5 950 €

2 350 €

Az átültetés előtt

 

Az eljárás előtt konzultálni kell Dr. Popovič

 

A konzultációkra a pozsonyi klinikánkon vagy online is sor kerülhet. Dr. Popovič azonosítja az indikációkat és az ellenjavallatokat annak megállapítására, hogy Ön megfelelő-e a betegnek az ilyen eljárás elvégzéséhez, vagy vannak-e olyan objektív okok (például allergia), amelyek miatt az eljárás nem megengedett. Az első konzultáció nem kötelező és ingyenes.

Érdekel egy ingyenes konzultáció?

 

Hagy egy üzenetet. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.