Ne hidd el a mítoszokat

a haj megvastagodásáról

Az átültetés az egyetlen hatékony megoldás

A hajdúsítás 5 mítosza

Megállíthatatlan hajhullásban szenved? Többféle megoldással próbálkozott már, de sikertelenül? Az interneten számos jól bevált recept és termék található, amelyekkel garantált a hajhullás. Egy jellemvonásuk azonban közös. Nem működnek. Olvasson a hajdúsítás kapcsán leggyakrabban felbukkanó 5 mítoszról.

1

A hajat egy bűvös spray pótolja

Egy mítosz, amely nem dúsítja a hajat.

Biztosan hallott már Ön is a természetes hajdúsító spray-ről. Az igazság azonban az, hogy a hajat egyáltalán nem dúsítja. A fő feladata eltakarni a ritkuló sarkakat és a kihullott haj után láthatóvá vált bőrfelületet. Ne hagyja, hogy átverjék. Valójában csak egy olyan hatásról van szó, amely nem nyújt megoldást a valós problémára.

2

A megoldást tabletták jelentik

Egy a pénztárcáját tisztára söprő mítosz

Az elegendő vitamin, természetese, az egész szervezetre, azaz a hajra is kihatással van. A gyógyszertárakból vagy az Internetről beszerezhető drága vitaminok ugyan segítséget nyújthatnak a gyengülő haj esetén, ne várjon tőlük ugyanakkor csodát a hajhullást követően. A tablettákkal és étrend-kiegészítőkkel folyatott kezelések a hosszú táv mellett rendkívül bizonytalan eredményt kínálnak. Az egyetlen bizonyosság az, hogy tökéletesen tisztára söprik a pénztárcáját.

3

Elég hajdúsító sampont használni

Egy mítosz, amely nem segít a kihullott hajon.

E mítosz hallatán óhatatlanul is mosolyognunk kell. Nem létezik semmilyen olyan sampon, amely pótolná a kihullott hajat, vagy segítene megállítani a hajhullást. Nem működnek a kíméletes samponfelvitelre, samponmennyiségre vagy a hajmosás gyakoriságára vonatkozó különböző tanácsok sem. A haja valójában akkor sem kezd el nőni, ha minden nap hajdúsító sampont használ.

4

Természetesnek kinéző műhaj

Egy mítosz, amely senkit nem varázsol szebbé.

A nők kihullott vagy ritka haját gyakran ún. clip-in haj helyettesíti. Ez esetben a valódi hajra erősített drága hajtincsekről van szó. Első pillantásra (messzebbről) valóban hatásos megoldásnak tűnik. Közelebbről megvizsgálva azonban gyakran láthatóvá válnak a hajtincsek rögzítésére szolgáló csipeszek. És azok határozottan nem keltenek természetes benyomást. E megoldás további hátránya az, hogy fokozottan óvatosan kell a hajjal bánni, nehogy a ráerősített tincsek meglazuljanak és kihulljanak. A felerősített hajtincsek elmozdulása miatt továbbá elkerülhetetlen a fodrásznál tett gyakori látogatás is, ami az egész megoldást jelentős mértékben megdrágítja.

5

A drágább készítmény jobb minőségű

Egy olyan mítosz, amely nem garantálja a kívánt hatás elérését

Biztosan Ön is ismeri azt a mondatot, hogy nem vagyok olyan gazdag, hogy olcsó dolgokat vásároljak. Sok étrend-kiegészítő és speciális termék gyártó erre a mondatra építi a bizniszét és az árpolitikáját. Abban bíznak, hogy a felhasználók a gondos hajápolás jegyében hajlamosak mélyre nyúlni a pénztárcájukba. Ne hagyja magát lépre csalni. Nagyon sok pénzt veszíthet rajta a kívánt eredmény elérése nélkül.

Az egyetlen valóban hatékony megoldás a hajátültetés. A hajátültetés terén áttörő technikáról van szó. A szépsége abban rejlik, hogy tapasztalt sebész kezében ez az eljárás semmilyen látható heget nem hagy maga után.

Érdekli egy ingyenes konzultáció?

 

Hagy egy üzenetet. Felvesszük Önnel a kapcsolatot az összes részlet megszervezésével.