Irodalom

Amit elégedett ügyfeleink írtak rólunk

 

Az MD Ján Popovič Intézetben a haj transzplantációjára, valamint a haj és a szemöldök megvastagodására szakosodottunk. A legmodernebb FUE technikával sok ügyfelünk életét megváltoztathattuk és visszaállíthattuk bizalmát. Mivel nagyra értékeljük ügyfelei magánéletét, nevét nem adjuk meg.

1

Az átültetés megváltoztatta életét

Segítettünk Kathy-nak és Pete-nek megváltoztatni életüket. Pete számára a hajátültetés és a szemöldök megvastagodása Kate miatt új emberekré váltak, újonnan felfedezett önbizalommal.

“Szeretnék köszönetet mondani az egész intézetnek azért, hogy az álmok valóra váljanak, gyönyörűbbé, magabiztosabbá és boldogabbá váljanak. Szintén előre köszönöm a jövő szépségemet, nem tudok várni!”

2

Professzionális megközelítés pihentető környezetben

„Szeretnék köszönetet mondani Dr. Popovičnak és az egész intézetnek a professzionális szolgáltatásokért, a kellemes barátságos légkörért és a műtét előtti és utáni támogatásáért. Nagyon ajánlom őket

3

Nagyszerű teljes átültetés szép környezetben

Klinikánkon professzionális csapat vagyunk, amely tökéletes munkát végez. Nagyon fontos számunkra, hogy az ügyfelek jól érezzék magukat.

A múlt hét kedden és szerdán teljes hajátültetést végeztem Dr. Popovič klinikájában. A transzplantációban 2000 oltott. Szeretnék köszönetet mondani Dr. Popovičnak és az ápolóknak a nagyszerű munkáért.

Ki kell emelnem az egész csapat emberi megközelítését és tökéletes professzionális hozzáállását. Több klinikával beszéltem, és nagyon örülök, hogy ezt választottam. Nagyon mindenkinek ajánlom őket, akik vissza akarják állítani az önbizalmukat. Alig várom a hajam! Köszönöm mégegyszer! Boldog ügyfél

4

Pozitív életváltozás a hajátültetésnek köszönhetően

Az eljárás előtt ingyenes konzultációkat kínálunk, ahol az ügyfelek mindent megtudnak rólunk, állapotukról és az elvégzendő eljárásokról.

„Ezen a klinikán hajpótlást végeztem Dr. Popovič vezetésével, és több mint elégedett voltam a konzultációval, a tényleges folyamattal és annak eredményével.

A megközelítés, a gondozás és a légkör az eljárás során teljesen profi. Nagyon köszönöm, Dr. Popovič, és az egész csapatodnak, hogy jelentős pozitív változást hoztak az életemben.